Sazza min hund :) <3 <3

Sazza köpte vi för 1 månads sen  typ och hon var 14 månader när vi köpte henne.
Hon är jätte lydig hund lysnar helat tiden på sitt namn. Hon gillar att söka och lite aility men hon är inte så duktig på det just nu men det kommer nog snart om man tränar för det ger färdig het :) :) <3<3
Hon är också väldigt vaktig så men hon går ihop med alla hundar världens goaste tik men hon är inte så försjust i att kella klia magen men det kommer också nog snart ju mer man gör det ju mer tycker dom om det. :)
Om man inte känner henne så är hon lika gullig och fin och ja sånt men om man lär känna henne mer kan hon bli lydig med dig också. Hon är go så väl om känner henne eller inte men det bästa är om man känner henne. för då bir hon bäst hon är lite som Tyson med det som inte känner henne men hon vill alltid hälsa på alla. :) :) <3 <3
Sazza tjejen :) :) :) :) : :) :) :) :) :) :) :):) :) :) : :) :) :) <3<3<3<3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Berättar om mina hundar :) <3<3

Tyson är 1 år och 10 månder gamal. Han är en ganska lydig hund det han gillar är att träna
agility med mig på dagarna. Sen gillar att han ska söka efter olika saker som små grisöron eller leksaker eller en boll nåt sånt men köttbullar går lika bra det:) Tyson har ibland sina dåliga sidor det är ovanligt men i bland kan han få förs sig att han ska busa och inte lyssna. Men det gör alla hundar ibland.
Tyson är väldigt utbildad som Rottweiler och har en fin stamtavla han är en go och lugn busig rottis.
han är väldigt vaktig så om man inte känner honom så bra är han lite vaktig och ska skydda oss andra men om man lär känna honom så är han hur snälla och go som helst.


RSS 2.0